25 Ağustos 2012 Cumartesi

Ücretsiz bilgisayar eğitimi alabileceğiniz yerler

İşe girerken istenilen en önemli özelliklerden biri de bilgisayar bilgisi.Artık her alanda bilgisayar ve internet ayrılmaz birer parça gibi.

internet üzerinden online eğitimlerde gerçekten çok güzel ve faydalı.yenibiriş.com bu konuda araştırma yapmış.Online ve ücretsiz olarak bilgisayar eğitimi alabileceğiniz yerleri bizlerle paylaşmış.

İşte bu eğitimler hangi sitelerde veriliyor;

İnternetten eğitim, tüm dünyada giderek gelişen bir platform oluşturmaya başladı. İnternet ağları üzerinden işleyen online eğitim sistemleri, bilgilenme ihtiyacını, her yaş ve düzey için, zaman ve mekandan bağımsız bir biçimde gidermeye imkan tanıyor. En çok rağbet edilen ise bilgisayar eğitimi. 

Yüksek miktarlarda para ödemeden eğitim alabiliyor ve kısa sürede de teknik bilgiye sahip olabiliyorsunuz. Bunun için gereken sadece internet erişimli bir bilgisayar ve temel bilgisayar bilgisi. Internet sitelerinin büyük bir kısmı eğitimleri ücretsiz sunuyor. Zamanla fazlalaşan bilgisayar eğitim siteleriyle MS Office, Photoshop, Flash gibi programları öğrenmek mümkün.
 
Peki sadece internetten eğitim alarak örneğin bir web tasarımcısı olunabilir mi? Bir şirkette veritabanı yöneticisi olarak çalışan Cenk Fırat, yüklü paralar karşılığı web tasarımı yapan kişilerin (webmaster) bu işin okulunu okuyarak sahip oldukları bilgi birikimine, isteyenin internetten pekala ulaşabildiğini söylüyor. Geriye yaratıcılığı konuşturmak kalıyor.
 
İnternette hızla yaygınlaşan eğitim sitelerini araştırdık. Bu sitelerdeki konular  programcılıktan, grafikerliğe, web tasarımcılığına kadar uzanıyor. Eğer mevcut dersleri sırasıyla ve disiplinli bir şekilde takip ederseniz, seviye de atlama şansınız var. Ne kadar sürede bu yetkinliğe sahip olup olamayacağınız ise aldığınız eğitimin içeriğine bağlı.
 
NEREDE NE VAR
Peki, bu eğitimleri hangi siteler veriyor?
 
www.uzmantv.com: En alt seviyeye uygun eğitimleri veriyor. Eğitimi basit bir şekilde videoyla gösteriyor.
 
www.online-egitim.blogspot.com: MS Office programlarını öğrenebilirsiniz.
 
www.sanalkurs.net: MS Office programlarını burdan da öğrenmek mümkün.
 
www.sistemuzmani.comwww.cozumpark.comwww.webdersleri.comwww.flashdersleri.com, ve www.mshowto.org: Bu siteler Photoshop ve yazılım eğitimleri veriyor.
 
Bunların dışında uygun fiyata eğitim alabileceğiniz siteler de var. Örneğin www.bilgikurdu.netMS Office eğitiminin hepsini 60 TL, Word ya da Excel eğitimini tek başına 29 TL olarak ücretlendiriyor.
 
Nereden ne eğitimi alırsanız alın; bol pratik, üstüne yaratıcılığınızı katıp kendinize ait bir tarz oluşturdunuz mu bu iş tamamdır.

kaynak www.yenibiris.com
 

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © İş Haberleri ve Ekonomi portalı Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger